08.03.10 Vijftig jaar onafhankelijk Congo: zet je activiteit op Congo2010.info!

Dit instrument biedt u de mogelijkheid uw initiatief op het web te plaatsen.
Africalia heeft verschillende initiatieven die hun activiteiten al hadden gecommuniceerd, online geplaatst, doch we merken dat veel informatie niet compleet is en dat er nog veel initiatieven hun informatie niet hebben doorgestuurd.

Dit is dus ook een oproep om de website te consulteren en na te gaan of u al aanwezig bent binnen de activiteitenkalender. Indien zo, vragen wij u uw informatie na te kijken en ons indien nodig toevoegingen of aanpassingen door te sturen.

Indien uw activiteit nog niet geplaatst is, vragen wij u om zo snel mogelijk het formulier onder ‘Upload Event’ in te vullen en te bevestigen.

Gelieve de formulieren zo compleet mogelijk in te vullen. Hoe vollediger, hoe duidelijker uw initiatief in de verf wordt gezet. Dit geldt ook voor het toevoegen van een logo, foto, etc. van uw activiteit of uw organisatie. De site biedt ook de mogelijkheid om zoekertjes te plaatsen, zowel aanbod als vraag.

Wij hopen op uw vlotte medewerking, want samen maken we de website volledig en communiceren we ons netwerk en onze activiteiten naar de buitenwereld.

Met vriendelijke groeten,

Het Africalia Team

Contact:

(alle activiteiten zijn uiteraard ook erg welkom bij CongoForum: info@congoforum.be)

info@congo2010.info
Website

www.congo2010.info

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.