11.05.10 Eindhoven: kinderfeest voor slachtoffertjes in Oost-Congo (op 6 juni)

KUS wordt gevormd door Meike, Anouk, Monique en Fleur. De meiden zijn vooral bekend van de dagelijkse tv-soap 'Kus de dag' en de hits 'Lekker ding' en 'Topje van m'n zus'. Tijdens hun optreden in Eindhoven zingen ze nummers van hun nieuwe cd alsook oude nummers.

Djumbo, bestaande uit Lindsy, Svenja en Lotte, begon als promotiestunt van supermarktketen Jumbo. Met liedjes als 'Eyahe' en 'Hide and seek' wisten ze heel snel de top 10 van de Nederlandse hitlijsten te bereiken. Djumbo zingt liedjes in half Engels/half Nederlands. Deze maand is hun nieuwe single en gelijknamige album 'Chase' uitgekomen.

Rev 'n Ros, het populaire duo van X-factor, en Maxime Dassen, halve finaliste van Holland's Got Talent, maken het feestje van deze middag helemaal compleet. Deze sterren uit de TV-talentenjachten zijn echte publiekslievelingen, door hun looks, dancemoves en uiteraard hun zang.

Deze maanden vraagt Stichting Kinderhulp Congo (SKC) aandacht voor de tienduizenden kinderen, die het slachtoffer zijn geworden van de jarenlange oorlog in Oost-Congo. In de totale chaos zijn zij hun ouders kwijtgeraakt in een van de allerarmste regio's ter wereld. Zonder de begeleiding van ouders en/of vaste verzorgers zijn deze kinderen extra kwetsbaar voor misbruik, geweld en exploitatie, zelfs in de grote vluchtelingenkampen. SKC zal een opvangcentrum bouwen, waar wordt gezorgd voor registratie, voeding en medische zorg en indien mogelijk herenigd met familie.

6 juni 14.30 uur Kinderconcert voor Congo in Indoor Sportcentrum Eindhoven (EUR 18,-)

KUS, DJUMBO, Rev 'n Roz en Maxime Dassen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via:

Stichting Kinderhulp Congo

E-mail: info@kinderhulpcongo.nl

 

www.kinderhulpcongo.nl

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.