26.05.10 Eindhoven: kinderconcert voor Congo afgelast (CongoForum)

Het concert is afgelast wegens zeer tegenvallende kaartverkoop. De middag had een mooi programma met de populaire meidengroepen KUS en DJUMBO. Ook Rev ’n Ros en Maxime Dassen, bekend van de TV-talentenjachten, zouden optredens verzorgen.

SKC laat weten erg teleurgesteld te zijn door de afgelasting. "We hebben echt heel erg hard gewerkt om dit evenement van de grond te krijgen, maar zoals de kaartverkoop er nu voor staat heeft het geen zin. Daarom hebben we besloten het concert af te gelasten. We misten enige sponsors en een goede mediapartner”.

Mensen die kaarten voor het evenement hebben kunnen deze terugbrengen naar de verkooppunten. Zij krijgen uiteraard hun geld terug.
Deze maanden vroeg Stichting Kinderhulp Congo (SKC) aandacht voor de tienduizenden kinderen, die het slachtoffer zijn geworden van de jarenlange oorlog in Oost-Congo. Met de opbrengst  wilde SKC een opvangcentrum bouwen, waar wordt gezorgd voor registratie, voeding en medische zorg en indien mogelijk herenigd met familie.

Alles is er wel opgericht om in 2011 in Eindhoven met een groot festival terug te keren.

Stichting Kinderhulp Congo

info@kinderhulpcongo.nl
070-345 9202

(Nederland)

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.