01.11.10 ‘Open Kinshasa’ is ‘open toerisme’ (reis)

email: stevestevens@telenet.be

"OPEN KINSHASA"

 

Een goede reden voor een reis naar Kinshasa en omgeving!

31 januari 2011 – 9 februari 2011

Deze reis staat open voor ieder die het nieuwe Kinshasa (sinds 30 juni jl) wil ontdekken , die in 10 dagen tijd een maximum wil zien en ervaren en tot ver buiten de hoofdstad Kinshasa fauna en flora bewonderen.

De achterliggende gedachte is niet alleen het verbroederen van Golf clubs, maar eerder op een subtiele wijze het toerisme naar RDC en/of Kinshasa aan te wakkeren.

De "kleine man" ter plaatse ook te laten meeprofiteren van de aanwezigheid van "buitenlanders met verlof"… zo’n evenement zal heel wat Congolezen werk verschaffen: de caddie’s , de chauffeurs, de hotels en lokale organisaties …"Golf is ook ontwikkelingssamenwerking".

Met Brussels Airlines en Hotel Memling als voornaamste sponsors en de begeleiding door "AFFINITÉ RDCongo" wordt de weg geopend voor een ruimer toerisme naar de DRCongo.

Waar het golfgebeuren gepland word op dag 5,6,7 zullen de andere dagen besteed worden aan sightseeing in en rond Kinshasa met heel wat interessante bezienswaardigheden en excursies (Bonobo’s, Zongo watervallen, Kisantu, Lac Ma Vallée, enz. (zie lijst in bijlage).

Gedurende de dagen na het golftornooi wordt o.a. een boottocht van één dag op de Congo stroom voorzien en een aantal officiële ontvangsten en cocktails, etc.

Aan reizigers die niet deelnemen aan de "open" , worden tal van alternatieven aangeboden: zakelijke contacten, humanitaire interesses, sociaal-culturele ontmoetingen …

*Glimlach , respect , vriendelijkheid en begrip zijn een "must".

Wie interesse heeft , neemt contact met : René Stevens (Steve) :0475.417405 /

Lic. A1095 stevestevens@telenet.be

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.