28.04.11 Mano Mundo in Boom: CDI-Bwamanda brengt Congolese cultuur naar festival (7 en 8 mei)

Mano Mundo vindt plaats op het domein ‘De Schorre’ in Boom, op 7 en 8 mei! De Wereldmarkt, met onze CDI-Bwamanda-infostand, zal op zaterdag 7 mei van 13 tot 22 uur open zijn. Op zondag 8 mei kan je ons van 12 tot 21 uur komen bezoeken.

Kom zeker een kijkje nemen en een praatje slaan met onze medewerkers op dit festival. De inkom is volledig gratis, dus je kan er een plezante daguitstap van maken!

Meer informatie over dit festival vind je op www.manomundo.be

Maak je dag nog leuker door ons eerst enkele uurtjes te komen helpen aan onze infostand!

Om onze infostand nog gezelliger en kleurrijker  te maken, zoeken we nog sympathisanten die CDI-Bwamanda enkele uurtjes mee willen vertegenwoordigen.   Je bent dan de spreekbuis van CDI-Bwamanda naar de festivalgangers toe.

Er zal steeds iemand van onze medewerkers van het secretariaat aanwezig. Ook zorgen we voor de nodige folders, video’s, en ander audiovisueel materiaal om onze stand zo aantrekkelijk mogelijk te maken, zodat je genoeg informatie hebt om de festivalgangers in te lichten. Je krijgt een vrijwilligersvergoeding als je ons 4 of 2 keer 2 uur komt helpen. Verder beiden we je veel zon, exotische deuntjes en een bijzonder leuke dag!

Aarzel niet en schrijf je in om ons te komen helpen op dit bruisend festival! Contacteer ruth.dreessen@cdibwamanda.org voor meer informatie. Je mag ook de uren, die je bij voorkeur komt helpen, doorsturen.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.