05.11.11 Halen: ‘Kunst voor Afrika’ op zaterdag 19 november

Wij willen graag benadrukken dat wij geen enkel commercieel doel nastreven: de opbrengst wordt integraal besteed aan onze ontwikkelingsprojecten.De doelstelling van de kunstbeurs in Halen is dus zuiver humanitair, vrijwilligers benutten al hun vrije tijd (ook ‘s nachts en tijdens de weekends) ten behoeve van het goede doel en willen via de kunstbeurs:

• De aandacht vestigen op onze ontwikkelingsprojecten en massale publieke belangstelling opwekken voor de noden van de bevolking in Gambia en West-Afrika in het algemeen.
• Kunst van enig niveau integreren in de samenleving via de kunstbeurs en de kunstveiling. (als professioneel alternatief voor de vele kunst- en ambachtenmarkten)
• In de stad Halen op termijn een trefpunt voor KUNST ontwikkelen.

Wij zijn ervan overtuigd dat uw interesse een belangrijke stimulans kan betekenen voor het welslagen van de KUNSTBEURS. Daarom nodigen we u graag uit op op deze tentoonstelling van de veilingstukken die loopt tot vrijdag 18 november tijdens de openingsuren van de bibliotheek van Halen. Bieden of kopen kan ter plaatse of via de website.

Uiteraard ben je ook welkom op de KUNSTBEURS 'Kunst voor Afrika' op zaterdag 19 november van 14u tot 21u en zondag 20 november van 10u tot 18u en/of op de VEILING van de geschonken kunststukken onder leiding van Alice van Dael en dit op zondag 20 november vanaf 19u30.

Schrijf hier in voor het kaas- en/of ontbijtbuffet aan € 12,50!
Meer info vind je op: www.kunstvoorafrika.be
Kunstzinnige groeten
Organisatie Kunstbeurs 'Kunst voor Afrika'
 
KUNSTBEURS 'Kunst voor Afrika' is een organisatie van GROS-Halen en vzw Senegambiafamily

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.