30.01.12 Voor jong verbaal geweld van 't Stad: Schrijf je in voor De Verslaggevers

De Verslaggevers: wat?

Minderhedenforum en Kifkif geven jou gratis de kans om deel te nemen aan De Verslaggevers. Een project voor jonge Antwerpenaren waarin specialisten hun inzichten delen over hoe jouw stem kan doorklinken in 't stad. Zit een stevig debat in jouw genen? Welkom.

Programma

We nodigen je uit op 6 activiteiten, altijd op een vrijdag tussen 18 en 21u.

  • 17 februari 2012: overzicht Antwerpse politiek door journalist en politicus. ( Gazet van Antwerpen Lex Moolenaar-onder voorbehoud- en Mohamed Ridouani)

  • 2 maart 2012: inleiding over mediakritiek ( Dr Jan Zienkowski-Universiteit Antwerpen)  

  • 16 maart 2012: workshop met journalist (John Vandaele MO*)

  • 6 april 2012:workshop met journalist (John Vandaele MO*)

  • 15 september 2012:  debattraining door communicatiespecialist (Frank Van Os)

  • 30 september 2012: stellingendebat

Je merkt het. Jij leert dus journalistieke technieken om zelf te zoeken naar antwoorden. Bovendien brengen we je de kneepjes bij om een debat aan te gaan en te winnen.

Waar

Dat blijft voorlopig een verrassing. Maar geen paniek: we blijven in ' t Stad.

Inschrijven

Terwijl je dit leest, denk je 'Wel iets voor mij De Verslaggevers. Ik ben recht voor de raap en nieuwe dingen leren, I like.' Goed!  Jij schrijft een steengoede motivatiebrief en stuur die op naar rina@minderhedenforum.be of naar jan@kifkif.be. Dat doe je voor 8 februari 2012. Daarna nodigen we je uit voor een gesprek op 10 februari.

Wat een gedoe allemaal? Nou, nou dat valt wel mee. Wij willen weten of je écht de tanden wil zetten in de gratis opleiding. De plaatsen zijn beperkt.
Let wel: we zoeken enkel jonge Antwerpenaren, tussen 18 en 30 jaar.

Informatie

Iets niet duidelijk? Conteer Rina@minderhedenforum.be of bel haar op 0499 282 304 of Jan@kifkif.be op bel hem op 0494 716 661 

De Verslaggevers is een samenwerking van de interculturele beweging Kif Kif en het Minderhedenforum Antwerpen dat een platform biedt voor aangesloten etnisch culturele federaties aanwezig in Antwerpen.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.