26.09.17 Fundraising voor alfabetiseringsproject (Congodorpen)

Peter hoopt gedurende zijn fietstocht een mooie bijdrage te verzamelen voor het alfabetiseringsproject van Congodorpen. Help jij hem om zijn streefbedrag van 4500 euro te halen? Aan de start van de tocht zitten we aan 2% van het doel. Met jouw hulp kan Peter zijn doel bereiken! Maak een donatie op deze website:
Het alfabetiseringsproject richt zich tot (jong)volwassenen, zowel mannen als vrouwen, die buiten het gewone onderwijssysteem vallen. Er wordt gewerkt rond thema's uit het dagelijkse leven zoals gezondheid, hygiëne, gender, … Er zullen meer dan 3.000 alfabetiseringskits worden uitgewerkt in de lokale taal (hetzij Lingala of Kikongo) en verspreid worden over meerdere centra in de vier provincies waar Congodorpen actief is.
Congodorpen is erkend door de Belgische overheid die dit project financieel ondersteunt. Ook de provincie Limburg heeft dit jaar een subsidie toegekend. Met deze crowdfunding wil ik 4.500 € verzamelen waarmee Congodorpen een deel van haar 'eigen inbreng' kan betalen om het project te realiseren.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.