21.01.19 Brussel: Vlaams-Afrikaans Huis 'Kuumba' zoekt een coördinator (100%)

Zet dan mee je schouders onder Kuumba, het Vlaams-Afrikaans huis, en word onze nieuwe coördinator.

Het diverse takenpakket van een coördinator ziet er als volgt uit:
Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitwerken van het beleidsplan, zowel financieel als inhoudelijk en je rapporteert hierover.
Je stuurt de administratief medewerker aan.
Je zorgt samen met de administratief medewerker voor een haalbaar jaarplan.
Je staat in voor de coördinatie en de evaluatie van de vele projecten van zowel partners als vrijwilligers binnen de organisatie.

Samen met de raad van bestuur werk jij de nieuwe strategische doelstellingen uit en coördineer je de uitvoering hiervan.

Je bent het aanspreekpunt voor partners,  vrijwilligers en externen.
Je bouwt verder aan de bestaande netwerken en samenwerkingsverbanden.
Je hebt de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie en zorgt voor de naleving van de vooropgestelde regels binnen het huis.

Wie zoeken we?

De medewerker die we zoeken is een duizendpoot die voor diverse doelgroepen en voor uiteenlopende projecten op maat kan werken en dit in nauw overleg met de collega en het dagelijkse bestuur. Je werkt zelfstandig, snel en accuraat en bent stressbestendig. Je bent een kei in planning en zorgt er op een diplomatische manier voor dat deadlines gehaald worden. Je steekt graag zelf de handen uit de mouwen om de vooropgestelde doelen te behalen. Je hebt kennis van de Brusselse sociale en culturele kaart en hebt interesse in of ervaring met Afrikaanse cultuur. Je bent minstens tweetalig Nl-Fr, kennis van nog meer talen is een pluspunt. Avond en weekendwerk schrikken je niet af. Je hebt minimum een bachelordiploma en/of relevante werkervaringen.

Wat bieden we?

Je komt terecht in een kleine, jonge en diverse organisatie. Achter je staat een gedreven raad van bestuur en met de ondersteuning van een administratief medewerker. Het gaat om een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur. Het uurrooster is in onderling overleg te bepalen. Het loon is conform de geldende barema’s van PC 329.01 B1a.

Over Kuumba vzw

Kuumba is een Vlaams-Afrikaans Huis in hartje Matonge, dat van start ging in 2009.  De organisatie ontvangt jaarlijks werkingssubsidie vanuit het Brusselbeleid van de Vlaamse overheid en de Vlaamse Gemeenschapscommissie.

Mensen en culturen leven vaak gewoon naast elkaar. ‘Kuumba’ wil een vrijplaats creëren waar die mensen en culturen elkaar echt kunnen ontmoeten.
Hiertoe ontplooien we in samenwerking met andere organisaties een waaier aan activiteiten: workshops, concerten en jamsessies, taallessen, films, debatten, tentoonstellingen en een ontmoetingscafé.

Kuumba is Swahili voor creativiteit. Hiermee doelen we op de energie en creativiteit die opborrelt als culturen en gemeenschappen elkaar ontmoeten.

Interesse?
Reageer dan voor 30 januari 2019 door je motivatiebrief en cv te sturen naar info@kuumba.be. De gespreken vinden plaatst in de week van 4 februari.

De datum van indiensttreding is bij voorkeur ten laatste begin maart.

Meer informatie:
www.kuumba.be
Aline Nyirahumure – bestuurder, T: 0475 71 37 92 , info@kuumba.be

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.