Brussel: netwerkavond over vrouwenprojecten met Passy Mubalama (woensdag 6 november)

BRUSSEL – 11.11.11 en het 4de Pijlersteunpunt nodigen je van harte uit voor een Netwerkavond over vrouwenprojecten met Passy Mubalama. Deze avond gaat door op woensdag 6 november vanaf 19u in Brussel.

Ben je zelf betrokken bij een initiatief dat zich inzet om de stem en de positie van vrouwen te versterken in Afrika, Latijns-Amerika, Azië of in België? Kom dan jouw project delen met anderen. Want na getuigenis van Passy, wisselen we onze eigen ervaringen uit aan thematafels.

Passy Mubalama is vrouwenrechtenactiviste en oprichtster van AIDPROFEN (Actions et initiatives de développement pour la protection de la femme et de l’enfant) in Goma (DR Congo). Ze geeft vrouwen in Congo een stem in de strijd tegen seksueel geweld en ze vecht ook voor meer vrouwen in de politiek. Ze gelooft dat de wereld beter wordt met meer gelijke rechten voor mannen en vrouwen.

Ze bezoekt België in het kader van de campagne ‘Changemakers’ van 11.11.11. Die plaatst Changemakers uit diverse landen in de kijker die zich, dikwijls met veel moed, inzetten voor maatschappelijke verandering. Lees hier meer over Passy.

Iedereen met interesse in vrouwenrechten is welkom. De avond wordt gemodereerd door Elien Spillebeen (Mo*-magazine, Mama Kivu vzw). Onze gesprekken zullen doorgaan in het Frans en Nederlands.

Wanneer: Op woensdag 6 november. Om 19 uur onthalen we je met een drankje om tegen 19.30 te beginnen.

Waar: Amazone, kruispunt gendergelijkheid, Middaglijnstraat 10, 1210 Brussel (Sint-Joost). (Amazone is vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Verschillende bus en tramlijnen gaan richting Madou en Kruidtuin, vlakbij Amazone. Te voet ligt Amazone op 12 minuten stappen van Brussel-Noord.) Met de auto: dichtbijzijnde ondergrondse parking is Parking Botanique (Madou))

Deelnemen is gratis.

Inschrijven kan hier:

https://4depijler.be/kalender/event/detail/detail/1329#inschrijven

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.