Nieuwsbrief Zomer 2024 Kuumba

Beste lezers,

Welkom bij onze nieuwsbrief! Het zomerweer is nog niet helemaal van de partij, maar wij hebben in ieder geval een lekker gevuld zomerprogramma dat we graag met jullie willen delen. Lees snel verder voor meer informatie!

Belangrijke Data:

– 13/06 Deze donderdag kan je in de Zomerbar van Elzenhof, de heerlijke poezië van onze artiest Solenne op het podium zien! Meer info over het evenment kan je op de facebookpagina van GC Elzenhof vinden! 

– 14/06  Kuumba Outspoken is back! vanaf 20u30 kan je komen genieten van een avond vol poëzie, spoken word, rap en slam! Het thema van deze Outspoken is: ‘Dromen’.

– 21/06 Kuumba Jam: Rap Edition Kom om 20u30 naar Kuumba’s open podium, waar rap de lucht doet trillen. Geen grenzen, geen oordeel, gewoon puur talent. Pak de microfoon, deel je verhaal, laat je stem los. Kuumba Jam, waar jouw rap in de spotlight staat, dus waar wacht je nog op? Laat zien wat je kunt! Inschrijven kan via deze link!

– 29/06 Op 29 juni Kan je ons vinden op Look@Matongé! Je kan je inschrijven voor een van de 4 boeiende gidstochten die je alles vertellen over de rijke geschiedenis van de buurt. Een Nederlands- en Franstalige vertrekken voor het eerst om 14u aan het Charles Woeste standbeeld en een Nederlands- en Engelstalige vertrekken een tweede keer om 15h30 op dezelfde plek. ​ Daarnaast kan je tussen 14u en 17u op het Sint Bonifaceplein Afrikaanse gezelschapsspelletjes ontdekken of meedoen aan een opzwepende percussie-animatie! Inschrijven voor de wandelingen kan via deze link!

– 15/07 – 13/08 – Iedere zomer sluiten we even onze deuren. Dit doen we zodat ons team terug helemaal ready is om het laatste deel van de zomer met een knal af te sluiten! 

– 20/08- 27/08 – KuumbaKreatief: Deze zomer voorziet vzw Kuumba een hele hoop activiteiten voor 11 – 15 jarigen! Van 9u tot 16 kan je bij ons leren muziekmaken met traditionele Afrikaanse muziekinstrumenten, dansen en creatief omgaan met taal en schrijven! Meer Info kan je op onze website vinden. Inschrijven kan door dit formulier in te vullen. 

– 20/08- 27/08 – Uitgesproken Kids!: Deze zomer willen we jongeren helpen bij het zoeken naar de juiste woorden Nederlands, zodat ze nog meer durven schrijven en durven spreken. Daarvoor organiseren we tijdens de zomermaanden een kamp met verschillende disciplines. Het is de bedoeling dat deze jongeren zelf uitgroeien tot rolmodellen en creators voor andere jongeren. Zo willen we jonge Brusselaars duidelijk maken dat taal niet aanzien moet worden als huiswerk of als straf, maar ook als hobby! Ben je 16+ en interesse om deel te nemen aan dit project? Schrijf je dan in via deze link!

Intern nieuws:

Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken! Interesse? Lees hier de vacature!

Vergeet niet om onze sociale media en website in de gaten te houden voor extra informatie over ons programma en andere leuke activiteiten.

Tot snel bij Kuumba!

Warme groeten,

Het Kuumba Team

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.