01.09.10 Ontwikkelingshulp en personen met een handicap: vorming op 25 september (PHOS)

En hoe zit het met uw project? Weet u of personen met een handicap mee de vruchten kunnen plukken van uw inspanningen?

Platform Handicap en Ontwikkelingssamenwerking (PHOS) wil de situatie van deze mensen verbeteren. Daarom organiseren we vormingen voor alle organisaties met projecten in het Zuiden, waarin we praktische tips geven over het betrekken van personen met een handicap. We doen daarvoor beroep op de expertise van twee gastsprekers:

– Roelie Wolting werkte verschillende jaren als fysiotherapeute in ontwikkelingslanden en geeft nu voor de Dutch Coalition on Disability and Development advies over inclusie aan organisaties.

– Jori De Coster werkt als onderzoeker bij het Culture and Disability International Network van de Katholieke Universiteit Leuven en schreef al verschillende wetenschappelijke artikels over handicap in andere culturen.

De vorming is opgebouwd rond de boeiende uiteenzetting van deze gastsprekers. Maar natuurlijk is er ook ruimschoots ruimte voor interactie en discussie.

Deze vorming vindt plaats op zaterdag 25 september, van 10.00 uur tot 13.00 uur. Place to be is Tivolistraat 45, 1020 Brussel.

Deelnemen aan deze vorming kost 10 euro. Als u interesse hebt schrijf u dan in via een email naar secretariaat@phos.be en stort het inschrijvingsgeld op rekeningnummer 736-0009129-75 met als vermelding ‘inschrijving vorming 25 september’. Uw inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld.

Steffie Neyens
Educatieve medewerker

Platform Handicap en Ontwikkelingssamenwerking (PHOS)
Tivolistraat 45/3, 1020 Brussel
Tel: +32 2 421 24 33
steffie.neyens@phos.be / www.phos.be

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.