29.11.10 Beleidsmedewerker Centraal-Afrika (m/v) gezocht bij 11.11.11

De beleidsmedewerker Centraal-Afrika is verantwoordelijk voor de expertise-opbouw en het politieke werk rond de Regio Centraal-Afrika (DRCongo, Burundi, Rwanda), met een inhoudelijke focus op goed bestuur, staatsopbouw en democratisering. Deze expertise en het politieke werk moeten resulteren in het wegen door 11.11.11 op het (politieke en publieke) debat rond goed bestuur, staatsopbouw en democratisering in Centraal-Afrika.

Jobinhoud:

Opvolgen van politieke dynamieken in Centraal-Afrika; Expertise-opbouw rond democratisering, staatsopbouw en goed bestuur in Centraal-Afrika; Uitwerken politieke trajecten om tot politieke beleidsbeïnvloeding te komen rond democratisering, staatsopbouw en goed bestuur in Centraal-Afrika; Opvolgen van het Belgisch beleid in Centraal-Afrika; Uitbouwen van een netwerk in de regio in functie van het bepalen van politieke werk; Inhoudelijke ondersteuning van de landenkantoren van 11.11.11 in Burundi/Rwanda en DRCongo; Coördinatie van het politieke werk van 11.11.11 en haar leden rond Centraal-Afrika; Ervoor instaan dat de informatiedoorstroming naar en de samenwerking met de andere diensten/cellen (campagne, communicatie, etc.) binnen 11.11.11 rond Centraal-Afrika goed verloopt; Alert zijn naar communicatie in de media en flexibel kunnen inspelen op verwachtingen hierrond vanuit 11.11.11; Via deelname aan het overleg van de beleidscel mee sturing geven aan het politieke werk van 11.11.11/aan de 11.11.11-werking; Deelname in internationale netwerken rond Centraal-Afrika.

 

Profiel van de kandidaat:

Je beschikt over expertise over de politieke dynamieken in de regio Centraal-Afrika; Je beschikt over werkervaring in de regio; Je beschikt over expertise rond democratisering en goed bestuur (of bent bereid dit op te bouwen); Je hebt ervaring met beleidswerk; Je bent communicatief sterk en kunt vlot rapporteren, zowel schriftelijk als mondeling; Je beschikt over een grondige kennis van en visie op de Noord-Zuidproblematiek; Je hebt een universitair diploma of vergelijkbaar niveau door ervaring; Je beschikt over een uitstekende kennis van het Frans en Engels en spreekt Nederlands; Bereid zijn tot occasioneel avond- en weekendwerk; Bereid zijn tot reizen naar de regio.

Werken bij 11.11.11 impliceert dat je akkoord kunt gaan met de volgende vijf basiswaarden:

Bereid zijn om open te communiceren met medewerkers, leden, derden, … Bereid zijn te werken in een pluralistische koepel. Dit houdt in dat je oog en oor hebt voor het brede scala van opinies binnen de koepel en dat je eigen overtuiging een pluralistische werking niet in de weg staat Gendergevoelig zijn en rekening houden met hoe beslissingen de bestaande maatschappelijke rolverdeling versterken of juist ruimte geven voor gewenste veranderingen Verantwoord omgaan met de financiële middelen die de schenkers en de overheid aan 11.11.11 toevertrouwen Oog hebben voor de ecologische gevolgen van je beslissingen en gedragingen

Procedure:

Schriftelijke kandidaturen, vergezeld van curriculum vitae moeten worden opgestuurd naar Mw. Jo de Smet – Vlasfabriekstraat 11- 1060 Brussel, of per e-mail: jo.desmet@11.be voor woensdag 1 december 2010 om 09.00 uur. Op basis van deze brieven zal een selectie worden gemaakt voor de eerste ronde van de sollicitatieprocedure. Deze bestaat uit een schriftelijke proef die thuis mag worden opgelost. Voor 4 december zullen deze geselecteerde kandidaten hiervan op de hoogte gebracht worden (meestal per e-mail). Op basis van een schriftelijke proef wordt een tweede selectie gemaakt: Deze kandidaten zullen uitgenodigd worden voor een gesprek dat plaats zal hebben op dinsdag 14 december vanaf 09.00 u in de lokalen van 11.11.11, Vlasfabriekstraat 11 te 1060 Brussel Hou deze datum dus zeker al vrij.

Plaats van tewerkstelling: Nationaal 11.11.11-secretariaat, Vlasfabriekstraat 11 te 1060 Brussel Indiensttreding: 10 januari 2010. Meer informatie over de job kunt u krijgen bij Els Hertogen (02/536.11.28) of Rudy De Meyer (02/536.11.61).

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Uurregeling:

Deeltijdse job: 30u per week, zijnde 6u per dag (of andere regeling na afspraak). Naast de 20 dagen van 6 u vakantie waarop elke werknemer die het jaar vooraf gewerkt heeft in de privésector recht heeft, per jaar 10 dagen (van 6u) arbeidsduurvermindering (gedeeltelijk collectief vastgelegd). Personeelsleden van 11.11.11 worden verwacht actief deel te nemen aan de 11.11.11.-actie. Hiervoor wordt gedeeltelijk compensatie gegeven in de periode tussen Kerstmis en Nieuwjaar.

Standplaats in:

11.11.11 secretariaat, Vlasfabriekstraat 11 te 1060 Brussel

Salaris:

Barema 5 van 11.11.11 Nuttige werkervaring wordt in aanmerking genomen. 11.11.11 betaalt een brutomaandloon uit als 13° maand. "Meeruren" kunnen gecompenseerd worden. Naast het brutoloon betaalt 11.11.11 een maandelijkse netto ICT-vergoeding van 40€ uit voor 100% tewerkstelling. Beginloon (brutomaandloon voltijds) 2.198,31 € – 10 jaar ervaring (voltijds) 2.841,27 eindloon (31 j ervaring voltijds) 3.847,04 € Volledige terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer via derdebetalerssysteem en maaltijdcheques

Andere voordelen:

De eventuele kosten voor babysit (voor avondvergaderingen en tijdens het weekend) worden terugbetaald door de werkgever.

Glijdende uren, een aangename werksfeer waar aandacht is voor de "work-life balance"

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.