10.12.10 Antwerpen: Adviesraad Ontwikkelingssamenwerking op 14 december

Arosa bestaat uit Antwerpse organisaties en Antwerpse afdelingen van grote nationale ngo’s die zich inzetten voor het Zuiden. Arosa adviseert de stad over het beleid voor ontwikkelingssamenwerking. Daarnaast fungeert de raad als tussenpersoon tussen het stadsbestuur en verenigingen. Vele ngo’s en vierdepijlerorganisaties uit Antwerpen zijn al lid van Arosa. Deze verenigingen krijgen zo een stem in het ontwikkelingssamenwerkingsbeleid van de stad.

Ben je bezig met ontwikkelingssamenwerking als vrijwilliger of als professioneel in en rond de stad Antwerpen? Heb je interesse om verschillende Antwerpse organisaties bezig met ontwikkelingssamenwerking op een interactieve en persoonlijkere manier (via de methodiek speeddate) te leren kennen?  Zak dan af naar Atlas om 19u30u! 

We moedigen aan om met meerdere leden van dezelfde vereniging of organisatie te komen. Zo komt U met meer verenigingen of organisaties in contact tijdens de interactieve sessie.

Indien U beschikt over infomateriaal (brochures, folders, foto’s) van uw vereniging, neem dit dan mee. We installeren een kleine infohoek in de ontvangstruimte.  

Als kers op de taart ronden we de avond af met een slotwoord door de schepen voor ontwikkelingssamenwerking, Leen Verbist, en een kleine receptie waar kan nagepraat worden.

Gelieve jullie komst te bevestigen aan de dienst ontwikkelingssamenwerking:

ontwikkelingssamenwerking@stad.antwerpen.be of 03 / 338 31 89.

Voor verdere info kunt U ook bij hen terecht.

Met vriendelijke groeten

Cis Van Den Bogaert, voorzitter

Matthias Van Milders, secretaris

Arosa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.