31.01.11 Vereniging NTBS op zoek naar vrijwilligers (Kisangani)

1) Vrijwilligers die mee sponsorings- en bekendmakingsactiviteiten willen organiseren, of mee de dagelijkse werking willen opvolgen (bijv. artikels vertalen in het Nederlands op de website, rapportage uit Congo in het oog houden, uitbouwen van de werking op universiteiten en scholen, zoeken naar donors, zowel materieel als financieel, uitschrijven van projectaanvragen …). Als je hier graag aan meewerkt, ben je welkom op zaterdag 5 februari om 15u op de hoofdzetel van onze vereniging voor een vergadering van het dagelijks bestuur (adres: Fruithoflaan 106 bus 16, 2600 Berchem).

Heb je contacten met een bedrijf dat materiaal zou willen doneren? Gebruik dan onze informatiebrief in bijlage (matdonorNTBS.pdf).

Heb je contacten met een club of wil je (een deel van) de opbrengsten van een activiteit aan onze vereniging schenken (bijv. van een fuif, een trouwfeest, …)? Je vindt meer informatie in bijlage (findonorNTBS.pdf).

2) We willen ons ledenbestand dit jaar uitbreiden tot minimum 200 leden. Help mee dit doel te bereiken en maak je lid via onze website: www.etudiantsboyomais.org (5 € voor studenten, 10 € voor niet-studenten, 50 € voor steunleden). Leden ontvangen een aparte nieuwsbrief en zullen, indien gewenst, in contact worden gebracht met een lid uit Congo (we zijn momenteel bezig met het uitbouwen van deze ‘buddy’ service). Andere activiteiten worden nog gepland.

3) We zijn dringend op zoek naar volgend materiaal (meer informatie op onze website):

a. Een laser kopieerapparaat in goede staat

b. Laptops voor het uitbouwen van een meer persoonlijke service naar studenten toe

c. Videoprojectoren en tft schermen in goede staat

Heb je vragen over onze verenging? Een goed voorstel of een leuk idee? Aarzel niet om ons te contacteren via mail.

Je vindt zoals steeds meer informatie en regelmatige updates op onze website,

Er is nu ook een foto-album over Kisangani te vinden.

www.etudiantsboyomais.org.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.