23.08.11 Duotickets voor film 'Viva Riva' (op 7 september in Gent): alle gratis tickets zijn de deur uit!

"VIVA RIVA !", is de eerste Congolese fictielangspeelfilm met internationale erkenning en geeft het perfecte voorbeeld van een succesvolle Belgo-culturele samenwerking.

Na tien jaar verblijf in het buitenland als olietransporteur, keert Riva terug naar Kinshasa, waar hij van plan is om zich in het échte leven te storten. Hij laat zijn oog vallen op de jonge Nora, een bloedmooie vrouw, die het liefje is van een gerenommeerde gangster. Maar al snel worden zijn plannen gedwarsboomd. De gangster blijft niet bij de pakken zitten als hij merkt dat Riva het op zijn vrouw gemunt heeft. Dit is de start van een waanzinnige achtervolging van Riva…

Viva Riva! brengt een mix van Scarface meets Cidade de Deus, tegen de achtergrond van het hippe nachtleven in Kinshasa. VIVA RIVA! is een moderne gangsterthriller van de Belgo-Congolese regisseur Djo Munga, volledig gedraaid in Kinshasa.

Meer info op www.vivariva.be

CongoForum deelt 10 duotickets uit voor de voorstelling van deze film op woensdag 7 september om 20.00u in Studio Skoop in Gent. De kaarten voor de voorstelling kunnen op de avond zelf worden afgehaald aan de kassa bij Studio Skoop.

Interesse?

Stuur je naam, voornaam en e-mailadres naar info@congoforum.be. Het aanbod gratis duotickets is uiteraard beperkt, wacht dus best niet te lang!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.