20.08.12 Steun ons: word vriend of vriendin van CongoForum!

CongoForum (www.congoforum.be) kan alleen maar bestaan dankzij de belangeloze en volgehouden inzet van een groep vrijwillig(st)ers die zich inzetten voor deze drietalige website. Zij leveren een waar monnikenwerk.

Veel mensen en organisaties hebben grote waardering voor CongoForum, dat merken we aan de vele positieve reacties en vragen.

De website is almaar meer gaan betekenen voor een groeiende groep mensen en de organisaties, structuren of bedrijven waarvoor ze werken.
We hechten veel belang aan onze onpartijdigheid, met dien verstande dat we wél partij kiezen voor de gewone Congolezen en voor al wie écht begaan is met hun wel en wee.

Onze website in de lucht houden – in vakjargon: de kosten voor de ‘hosting’ van de site betalen – is niet goedkoop. We trachten deze kosten te financieren door ledenbijdragen, sponsoring en giften.

Wil u CongoForum een steuntje in de rug geven? Een teken van solidariteit geven? Dat kan. Heel eenvoudig door ‘vriend(in) van CongoForum’ te worden in ruil voor een bescheiden maandelijkse bijdrage van 5 euro, de prijs van een dagsoep op café. Niet meer dan 60 euro per jaar. Wie meer wil doneren, mag dit uiteraard doen.

Door uw bijdrage steunt u:

–         een drietalige website die draait rond Congo, zijn bevolking, zijn grote noden en uitdagingen
–         een project dat focust op duurzame ontwikkeling in Congo
–         een project dat Congo en de Congolezen permanent in de belangstelling houdt
–         een project dat als platform fungeert voor velen die zich engageren voor Congo
–         een project dat weerklank geeft aan talloze initiatieven en acties ten bate van Congo
–         een project dat de samenwerking en vriendschap tussen Belgen en Congolezen aanwakkert en de onderlinge contacten aanmoedigt
–         een project dat steeds meer waardering krijgt uit de meest diverse hoeken (niet alleen in België en Congo maar ook in vele andere landen)
–         een vrijwilligersinitiatief dat vacatures en oproepen allerhande publiceert en antwoord tracht te geven op allerlei vragen

We hopen dat ook u meedoet. Stort uw bijdrage (5 euro per maand of meer) op het rekeningnummer BE53 7380 1810 3353 van de vzw CongoForum. Aub met de vermelding ‘vriend(in) van CongoForum 2012’. U kunt aan uw bank vragen om elke maand een vast bedrag naar ons over te schrijven (domiciliëring). Of het regelen via internetbankieren. Of elk jaar in één keer 60 euro storten.

Misschien kent u ook andere personen, bedrijven of organisaties die onze werking willen steunen? Zoja, laat het ons dan aub ook even weten per e-mail. U mag deze steunoproep ook zelf doorsturen naar anderen die houden van Congo.

Nog vragen: mail dan aub even naar onze penningmeester Klaas Vanhalst (klaas@congoforum.be).

Onze vzw en onze vrijwilligers danken u zeer hartelijk,

Hélène Madinda, voorzitter
Denis Bouwen, ondervoorzitter
info@congoforum.be
 
CongoForum vzw, Vredestraat 35, 1050 Elsene (Brussel)

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.