27.03.12 Stad Antwerpen: enquête gericht op Congolese gemeenschap

Om de samenwerking te verbeteren en migrantenverenigingen in de toekomst nog beter te kunnen ondersteunen, wil de stad Antwerpen haar diaspora graag wat beter leren kennen, onder meer via deze enquête. Later volgen ook nog interviews met sleutelfiguren.

Al de verzamelde informatie neemt de stad mee bij de evaluatie van de werking in Congo, Ghana en Marokko, eind 2012. Het is ook de basis voor de verdere invulling van het beleid ontwikkelingssamenwerking in 2013 – 2018. De informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Wie mag deze enquête invullen? (zie bijlage)

Iedereen die
1)      Congolese, Ghanese of Marokkaanse roots heeft
en
2)      In Antwerpen woont en initiatieven opzet om de ontwikkeling in het land van herkomst te ondersteunen
of
3)      actief is in een Antwerpse organisatie die initiatieven opzet om de ontwikkeling in het land van herkomst te ondersteunen

Aan organisaties vragen we om zoveel mogelijk van hun leden de enquête te laten invullen. Stuur de enquête dus gerust door.

Wil u ze uitdelen op papier (bv. tijdens een activiteit)? Wil u de enquête liever in het Frans of Engels? Vraag dan bij ons het nodige aantal exemplaren aan.

We verwachten alle ingevulde enquêtes terug tegen 1 mei 2012. U mag ze ons per mail bezorgen (via ontwikkelingssamenwerking@stad.antwerpen.be) of afgeven aan het onthaal van Den Bell (met vermelding SL/ONT/ONW – Eva Notteboom).

Vriendelijke groet,
Eva Notteboom

Stad Antwerpen | Samen Leven | Dienst ontwikkelingssamenwerking
Contactadres: Francis Wellesplein 1 | 2018 Antwerpen – Postadres: SL/ONT/ONW | Grote Markt 1| 2000 Antwerpen

tel + 32 3 338 31 90 | gsm + 32 473 236 439

eva.notteboom@stad.antwerpen

Links:

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.