22.03.18 Gezocht: stamceldonor voor 6-jarig meisje met leukemie (Afrikaanse gemeenschap)

Iedereen met een goede gezondheid zou zomaar het gezochte type kunnen hebben, maar in dit specifiek geval is er meest kans bij mensen van niet-Europese oorsprong. Dus alstublieft, en zeker als u Afrikaanse origines heeft: aarzel niet om u te registreren als eventuele donor en geef haar een kans. De tijd dringt! De max. leeftijd voor registratie hangt af per land (meestal tussen 18-40 jaar).

Het is niet moeilijk om net als vele anderen hulp te bieden:

1) Registreer u online: https://www.wmda.info/donor/become-a-donor/ Select the country you live in right now to start. Kies het land waar u nu in woont. Voor België kan u direct gaan naar: http://www.31miljoenkansen.org/donor-worden/stamceldonor-worden/

2) Bel een donor centrum voor een snellere afspraak om een bloedstaaltje af te nemen. (lijst met donorcentra op http://www.31miljoenkansen.org/contact/ )

3) Afwachten. Als uw type overeenkomst, wordt u gecontacteerd om de verdere stappen te bespreken.

4) Zeg ja en redt een leven door bloed te geven met uw stamcellen.

U herkent het misschien: soms wil je wel iets doen, maar lijkt het niet het goede moment of mis je een stimulans om het ook effectief te doen. AUB, beschouw dit als HET Moment om te handelen, en registreer u dus, want u kan degene zijn die het verschil maakt!

Bedankt om dit te lezen, om deze boodschap verder te verspreiden in uw netwerk en vooral, om u ook te registreren!

#Geef haar aan kans #BeMyPerfectMatch

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.