09.09.18 Mol / Kasterlee: diverse benefietvoorstellingen ten bate van vzw Zaba Kina!

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 november herneemt Het Grote Oor (voor de allerlaatste keer) de oorlogsrevue “FRONTTAAL” in de podiumzaal van het SJB-college in Mol, weliswaar in een nieuw jasje…

Dit is ons eigen klein statement voor vrede en tegen oorlog en geweld overal in de wereld en is een heerlijke samenwerking tussen Het Grote Oor, het SJB-college en Zaba Kina vzw.

Vroege beslissers kunnen nu al kaarten reserveren via info@zabakina.be of via het telefoonnummer 0477/972598.

In uitlopende zomertijd beginnen we eerst met “Onzevader”, een waargebeurd verhaal, geschreven door Ineke Peeters , start wel erg luchtig, maar….

Wij waren erbij tijdens de première het voorbije voorjaar in De Sapristie in Zoersel en wij vonden het fantastisch!

Schaterlachen, lachen, muisstil zijn, diep ontroerd en een onmiddellijke staande ovatie, tien uitverkochte voorstellingen, wie nog geen ticket heeft mag dus niet te lang aarzelen!

 

Waar en wanneer?
Vrijdag 5 en Zaterdag 6 oktober 2018 om 20.15
Tejater De Orchidee – Tielendorp 12 – 2460 Kasterlee

Uw zitje reserveren?
Bel 0477/972598 of mail naar info@zabakina.be . U betaalt  9 euro aan de inkom maar U bestelt uw zitje vooraf.

Het verhaal?

Eloïse heeft op rijpe leeftijd besloten nog iets aan haar figuur te doen. In de fitnesszaal loopt ze haar dochter Tanja tegen het lijf. Onschuldige gesprekken leiden hen terug naar hun leven met de man die ze Onzevader noemen.

Wat is er met hem aan de hand? Wat is Eloïse van plan? En wat is er al die jaren geleden gebeurd? Op deze vragen kwam nooit een antwoord. Tot vandaag…

Wie speelt er? Maggy Cuppens, Iris Peters, Chris de Ridder, Vanessa Geerts, Miranda Vanhove, Annick Camerlinck,  Jimmy Henderickx, Sebastiaan Huygebaert.

Ineke Peeters is de auteur.
Dani Van Gompel voert de regie.
Herman Verstraelen zorgt voor de techniek.

Heel bijzonder is niet alleen het verhaal maar ook de fijne samenwerking met en de belangeloze inzet van Kladedder vzw, Tejater De Orchidee vzw en Zaba Kina vzw en de ganse cast, allemaal ten voordele van onze projecten in Boma en Kinzau Vuete, Congo, waar wij samen met onze Congolese partner CREROEA prachtig educatief werk verrichten en op 3 september 1.533 kinderen en jongeren naar school konden.

Zaba Kina vzw: info@zabakina.be

Links:

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.