27.05.19 Enabel zoekt Project & Event Officer (m/v) voor programma ‘Kleur Bekennen’

Kleur Bekennen (KLB) is het Nederlandstalige luik van het federaal programma voor wereldburgerschapseducatie (WBE), dat wordt uitgevoerd door het Belgisch ontwikkelingsagentschap Enabel. Kleur Bekennen heeft als doel de wereldburgerschapseducatie in het Nederlandstalig onderwijs in België te verankeren en te versterken. Het programma wil de onderwijssector en de WBE-sector strategisch ondersteunen door het stimuleren van synergie, innovatie en kwaliteitsverbetering. Kleur Bekennen positioneert zich daarbij als kennis-, innovatie- en expertisecentrum in wereldburgerschapseducatie.

De Project & Event Officer van het programma zal instaan voor het organiseren van projecten en evenementen die Kleur Bekennen opzet ten behoeve van leerkrachten, de onderwijssector en de WBE-sector. Dat kunnen inspiratiedagen, conferenties, opleidingen, enz. zijn.

De Project & Event Officer heeft als taak Kleur Bekennen te profileren als een organisator van kwaliteitsvolle evenementen die modern, op maat, verzorgd en resoluut gericht zijn op de doelgroep.

Hij of zij verzorgt ook de organisatorische, logistieke, financiële en administratieve ondersteuning voor het hele programma Kleur Bekennen.

Je profiel

Vereist opleidingsniveau
• Bachelorsdiploma (of graduaatsdiploma) dat relevant is voor de functie (sociale wetenschappen, (sociaal-culturele) communicatie, evenementenbeheer, …).
• Minstens 2 jaar relevante ervaring als projectverantwoordelijke en/of verantwoordelijke voor evenementen.
• Aantoonbare affiniteit met de onderwijswereld en de sector van de wereldburgerschapseducatie;
• Uitstekende digitale skills (klassieke informaticatools MS Office);
• Perfecte kennis van het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk;
• Kennis van het Frans wordt beschouwd als een troef.
o Je hebt en zeer vlotte pen;
o Bezit een groot organisatietalent;
o Bent veelzijdig;
o Beschikt over de vaardigheid om partnerschappen op te bouwen en op te volgen.
Vereiste ervaring

Vereiste kennis

Bovendien zullen wij tijdens de verschillende stappen van de selectieprocedure aandacht schenken aan volgende aspecten:

Wij bieden

Een fulltime (5/5) (4/5 is bespreekbaar) met een contract van bepaalde duur voor één jaar (nadien mogelijks omgezet naar contract voor onbepaalde duur) op ons hoofdkantoor.

Makkelijk met het openbaar vervoer bereikbare kantoren gelegen in hartje Brussel, in de Marollen, een bruisende en aangename buurt.

Ideale datum van indiensttreding: zo spoedig mogelijk

Brutomaandsalaris: (klasse 4 hoofdkantoor): 2 841,44 euro voor 2 jaar ervaring. Het salaris zal berekend worden in functie van het reële aantal jaar relevante ervaring.
Maaltijdcheques, verzekering ziekenhuisopname en gezondheidszorg, groepsverzekering, ETHIAS-Assistance 24u/24, 13e maand, dubbel vakantiegeld, kosten voor het openbaar vervoer 100 % terugbetaald.

Opgelet
Naar aanleiding van deze publicatie kan een wervingsreserve aangelegd worden voor elke gelijkaardige functie op het hoofdkantoor van Enabel in Brussel.

Geïnteresseerd?

Herken jij je in dit profiel?
Bezorg ons dan snel je kandidatuur met een recent curriculum vitae en een motivatiebrief, ten laatste op 16/06/2019 via onze website.

MEER INFORMATIE

www.enabel.be/content/jobs02/505%2037%2090

humres@enabel.be

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.