Vechtpartij tijdens show van Dadju in Luik (CongoForum)

LUIK – Er is zaterdagavond een vechtpartij uitgebroken tijdens de show van artiest Dadju in de Country Hall in Luik. Terwijl de Luikse nachtclub gastheer was van de Franse ster en voormalig voetballer die DJ Djibril Cissé werd, brak er een vechtpartij uit in de VIP-ruimte. Eén persoon raakte lichtgewond.

Volgens de organisatoren was het incident snel onder controle. “Het is nacht, sommige mensen zijn dronken en tijdens de show van Dadju brak er een handgemeen uit op de vloer van de Country Hall”, vertelde organisator Tony Vermiglio aan Sudinfo.

“De jongens van onze veiligheidsdienst evacueerden de paar herrieschoppers, die werden gevraagd om ergens anders naartoe te gaan”, voegde de organisator eraan toe. Deze gebeurtenis leidde ertoe dat Dadju een paar seconden stopte voordat hij zijn show hervatte. Hij bleef zelfs nog een half uur doorgaan.

Vechtpartij gaat viraal

Op sociale netwerken beschreef een jonge vrouw het pak slaag dat haar vriend kreeg tijdens de avond. “Mijn vriend was het zwaarst getroffen, met verwondingen aan zijn gezicht. We willen zo veel mogelijk video’s en foto’s zodat we antwoorden krijgen”, zegt de jonge vrouw op TikTok.

© CongoForum, 25.01.24 (rk)

Beeld – bron: Afbeelding van StockSnap via Pixabay

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.